četrtek, 25. december 2008

Vesel božič vsem

Brez velikih besed........Le tople misli v meni in veliko pozitivnih čustev. Za vse nas: Vas in mene.....naj se nas dotakne košček preprostosti življenja.

Dnevi pred božičem so kar bežali. Skorajda z nadsvetlobno hitrostjo. Te dni nisem prav rada zahajala v delavnico, saj je bilo vse razmetano in vedno sem zgolj samo videla nekaj, kar bi bilo potrebo še narediti, pa ne morem, ni časa, ni........

Zato za danes samo nekaj naključnih sličic zavijanja daril. Vse množice niti nisem slikala , saj tega človek preprosto sploh ne zmore. V rjavem sem naredila vrečke s tagom in darilno škatlico v kombinaciji z naravno vrvico.
Modro srebrne kombinacije so bile rezervirane bolj za moške. Dodatki so narejeni iz darilnega papirja, lepljeni na malo trši barvni papir.

Še nekaj otroških izpeljank, ki skrivajo majhna presenečenja.
Imamo pač navado, da se darila zvijajo posamično, vsak kos darila za sebe, pa naj bo to zgolj samo majhna čokoladica.


Čas pred božičem je mineval tudi v peki piškotov. To je dogodek! Predvsem za otroke, toliko časa, dokler jim ne pade koncentracija in imajo vsega dovolj.

Kako lepe čokoladne roke!!!!

Tule so se dogajali razpokani piškoti.

Tudi testo so delali sami in šele zadnji trenutek mi je spomin naredil "Klik" in sem hitro letela gledat ali jajca romajo v maso ali z njimi mogoče žonglirajo, ker je bil pač med prisotnimi tudi en mladi žongler.
No, vse se je srečno izteklo.
In piškotov se je tudi kar nekaj napeklo.
Razpokanih, cimetovih zvezdic, pisanih sladkih smrečic, nabrizganih z vrečko in z okusom po marcipanu, orehovih rogljičev in seveda tistih, ki ne smejo manjkati.....linških.


Kar zajetna bera je bila in kuhinja v popolnem razsulu......skratka katastrofa.
Zvečer pa so učke uhajale pod smrečico....
In pod njo je bilo tudi tole lepo darilo za mene:

4 komentarji:

Moni pravi ...

Ste se pa zabavali in prav je tako! Tudi tebi in tvoji družini želim vesel Božič! Lp, Moni

McCrafty /Klavdija pravi ...

Ja res je videti, da ste se zabavali in uživali. Piškotov je verjetno že zmanjkalo, darilca pa so talo lepo zavita, da jih je kar škoda odvit:)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Mmm, koliko dobrot. :) Pa koliko darilc pod smrekco!!=) Vesele praznike želim.
Lp, Nataša.

david santos pravi ...

Brilliant posting!
Excellent cards. Congratulations!!!!