sobota, 23. oktober 2010

Božične zvezde v krogu

Oktober se počasi približuje svojemu koncu in trenutno so pred nami krompirjeve počitnice. Priznam, da nekako čutim, da se jih letos ne veselim toliko, kot poprejšnja leta.

V moji glavi vlada nekakšna nebodigatreba zmeda, imam kar nekaj dela, ki čaka in v tem tednu se bo kar malo težko skoncentrirat na najmlajše dva. Bo že nekako. Naj bo vreme, da nas bo spremljalo na kakšnem od potepanj.
Tele tri so nastale kar tako, da sem preizkusila napis, ki sem ga že dolgo nazaj oblikovala. Motiv božične zvezde pa prihaja od Beccy.
Povsem preprosto in čisto bi tudi lahko rekla, saj tokrat po dolgem času nisem izdelala notranjosti. Se mi ni zdelo, da je to potrebno. Sem želela, da prevladuje bela.
Drugače pa sem dopolnila mojo zbirko lepilnih trakov. Z tistim največjim, belim spodaj. Sem bila kot majhen otrok in moji domači to le težko razumejo, da ob nekem lepilnem traku pokažeš takšno navdušenje in veselje. Dolgo sem ga iskala in končno dobila. Penasti trak debeline 1mm. Yea!!! Če katero zanima, me lahko kontaktira na mail. Je pa to kolut 50metrov in cena 10€. Ga bom še naročila.
Tu sem ga prvič preizkusila.... pri teh zvezdah. Ustvarja minimalno debeline, se lepo reže tudi s škarjicami.Le velik je. Ampak saj s časom bo postajal vse manjši :)
Pa še en (drugačen) napis v krogu za vas. Velikost poljubno prilagodite. Pri oblikovanju sem ga malo zamaknila, ampak ni panike, saj je vendar krog.
Za osebno rabo in ne za prodajo!

Ps: pa še nekaj sem pozabila! Zahvala ekipi Antusa na Jesenicah, ki vestno pripravi vsa moja takšna in drugačna naročila, so vedno prijazni, ustražljivi in  me opozorijo na kakšen material, ki ga sama tudi spregledam.
Hvala ekipi Antusa

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Lepo si skombinirala te voščilnice in želim vam lepe počitnice, pa da bi vseeno imela dovolj časa za ustvarjanje.

BojaMoja pravi ...

Lepa čestitka :)

Alenka pravi ...

Super voščilnice!!
Pa lepo počitnikujte!

DidiArt pravi ...

o draga Marika, čudovito je vse tukaj.. kako velikodušno si nam poklonila napis, pa prikazala uporabo tvojega novega debelega lepilnega traku :) a lahko pridem na učenje.. prosim prosim..

DidiArt pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.