četrtek, 11. november 2010

POZOR! ne odpiraj pred BOŽIČEM

Očitno je moja letošnja (ampak trenutna) ljubezen srebrno bela kombinacija.  Saj sem jo delala že pred leti (kot servietno tehniko), pa pozabila, kako zelo všečna mi je bila že takrat.
Tokrat sem si za osnovo izbrala bel strukturni fotokarton. Res je lep in hvala URŠI za namig, da bi se tudi z njim dalo kaj narediti. Drugače dvomim, da bi ga kupila (ja, čeprav jambram in stokam, da nič ne kupim, so pa fotokartoni le tisti, ki jih kupujem ...zdaj dva, zdaj deset....čisto po potrebi).
Ideja za tole postavitev seveda ni moja. Pobrala sem jo tule in pač priredila moji "trenutni ljubezni". Všeč mi je ta preprosta izvedba in papir, ki je kar klical po tem, da notranjosti sploh ni potrebno izdelati.
Seveda pa nisem "zacementirana" zgolj samo v srebrno belo kombinacijo. Ta napis sem izdelala pred kakimi 14 dnevi ali še malo več in ga končno uporabila(pravzaprav pa sem ga naredila kot dodatek za na škatlice in ne voščilnice, tako da me ta izvedba še čaka). Tudi ta postavitev ni iz mojega zeljnika, sem pa žal pozabila kje sem naletela nanjo. Pri teh sem v notranjost dodajala po eno samo samcato darilce.

6 komentarjev:

Andreja pravi ...

Lepe so :-))

Vladuška pravi ...

Srebrno-bela kombinacija je vedno elegantna in prefinjena. Lepo si skombinirala in nastala je lepa linija. Kar pa se notranjosti čestitk tiče, pa jaz velikokrat samo osenčim ali pa kaj še odštempljam in je to to. Preveč časa zgubim z zunanjosto in ni časa še za notranjost :))) Sploh pa pri teh bolj masovnih izdelavah skoraj ni variante, da bi se še s tem ukvarjala.

Suzy pravi ...

Čudovite so. Elegantne kot se spodobi za ta čas. In zaradi svoje preprostosti kar kličejo po kopiranju :P
Notranjosti pa jaz skoraj nikoli ne obdelujem. Enostavno nimam navade. Mogoče pa bom kdaj začela tudi to :)

Goga pravi ...

Všeč so mi, sploh mi je všeč napis, Ne odpiraj pred Božičem.

Hali pravi ...

Tale kombinacija - srebrno - bela srukturna res zažiga.

Alenka pravi ...

Srebrno - bela kombinacija je tako elegantna!Lepe so!!!