petek, 5. november 2010

Zaznamki za darila in še kaj...

Večni problem.... pri nas. Čisto vsako leto eno te isto.Uleti ta ali oni (seveda tik pred zdajci) in hoče v petih minutah hitro nekaj eno embalažo in še po možnosti opremljeno z imeni.

Saj tisto z embalažo na hitro še gre. Vzameš v škatli eno rolo darilnega papirja, selotejp in to je to(najbolj izi varianta, ko je treba v pol ure zaviti recimo 30 majhnih in po možnosti še ne enakih darilc za sodelavce). Pri tistih lističih se pa ponavadi zatakne. Najmanj pomembna stvar se pri množici daril izkaže še za kako pomembno. Letos se ne bom pustila tako presenetit. Pisalo v roke in v stilu "Ferdo piši" (se še kdo spomni te reklame?) naj počečkajo, popišejo, porišejo in .....
 Pa še dve škatlici malo večjega formata......

Z okencem v sredini....
Pa še dve (tukaj še nevideni) iz Medvedje serije, dežele medvedov.

PS:: Da ne pozabim oz. naj vas spomnim še en krat: objav s povezavami do raznih navodil za izdelavo na Božični delavnici ne bo več, pač pa so se ti linki selili na nov blog Ideje, namigi, postopki.... , da bo zadeva bolj pregledna in lažja za iskanje. Zadnja objava nas vodi do nekaj adventnih koledarjev.

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Neverjetna si kaj vse počneš s temi škatlami in prav, da se letos ne boš dala presenetit. Meni so take zadeve v zadnjem trenutku vedno stresne.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ krasne so

Maja pravi ...

Čudovito, vse po vrsti in čestitke za nov blog!
Ferdota se pa spomnim, pravzaprav bolj njegove žene, ne vem pa več, za kaj je reklama sploh bila:)