četrtek, 18. december 2008

Pod smrečico sodijo darila......(2)

Tole pa je ponovitev rdeče bele vaje, tako da naj mogoče ob tem zgolj samo spomnim, da je v albumu poslikano, kako naredimo centralno škatlico s pokrovom.

Ta danes sem izbrala drugačne barve. Prva je v rdeče zelenih tonih s prikupnimi malimi sličicami različnih božično novoletnih simbolov. Le te so darilni papir.
Ponovno je tu osrednja škatlica, velika okrogla je preoblečena škatla za čips, na desni strani pa voščilnica s shranjenimi vrečkami čaja v okrasnem žepku.
Kot dekoracijo sem uporabljala še pisalo v tubi za 3d učinek rdeče barve in pa rdeč satenast trak. Obe okrasni škatli imata dodan manjši tag za pisanje.
Naslednja kombinacija darilnega trisa pa je v bordo rjavih odtenkih.
Osnovni elementi so enaki kot pri zgornjem kompletu. Tudi tu sem uporabljala pisalo v tubi za 3d učinek, tokrat bele barve. Snežaki z jelenčki so darilni papir. Sprememba je tokrat na škatlici, kjer sem na pokrovu dodjala elemente kot pri 3d tehniki s pomočjo 3d traku.
Okrasni tag in del v notranjosti voščilnice so rezani s pomočjo šablone (valoviti del).

7 komentarjev:

Moni pravi ...

Zelo lepo narejeno! Lp, moni

Jana pravi ...

Kako lepo! Jelenčki so me čiso potegnili.

Anja pravi ...

Vedno pobrskam po tvojem blogu za zanimivi idejami pa mislim, da si še nisem vzela časa, da bi napisala kak komentar. Prav vsi tvoji izdelki so krasni, sem čisto navdušena nad njimi.

MarikaGabez pravi ...

Hvala vsem trem.
Sem včasih res vesela kakšne povratne informacije. Čeprav bi moja ljubezen ostala tudi brez tega, je vseeno lepo in dobro dene, takšno in drugačno komentiranje. Ravnokar mi je ena prijateljica nekaj močno skritizirala in imela je prav.

Suzy pravi ...

Saj tudi kaka kritika je včasih dobrodošla, če je upravičena in podana na pravi način :).
No, jaz pri tebi še nisem nič videla, kar bi lahko kritizirala :)Spet si naredilazelo lepa darilca.

Aja, še tukaj hvala za bombonček. Je prispel.

Torill pravi ...

Thanks for joining my candy! And have a great christmas:-)

Anonimni pravi ...

čisto slučajno sem zašla na tvojo stran - preko Netloga - in moram reči, da sem prav očarana nad tvojim ustvarjanjem. Bom pa še večkrat sem pogledala..Želim ti še veliko lepih trenutkov ob ustvarjanju.

Pozdrav,
Brigita