petek, 15. oktober 2010

Bele smrečice -drugič

Še vedno sem pri svoji srebrno beli liniji. Tokrat sicer začinjeno z nekaj črne, a mislim, da se barva odlično poda k srebrni. Ideja za postavitev izhaja iz SCS, kjer se občasno (najbolj vezano na čas, trenutno ustvarjano počutje) udeležim tedenskega Card Sketches. Tokratna postavitev mi je ležala, smrečice in barve, pa me itak preganjajo zadnje dni.

Imam to rada ali ne, ideje v moji glavi hitijo ubirat svojo pot in se prav nič ne zmenijo za to, da je zunaj vendarle lep in sončen jesenski dan. One gredo po svoje in jaz se jim moram prilagoditi, podretiti.  (o tem, kako ne mara sredi barvite jeseni razmišljat o zimi in hladnih barvah,  piše Jožica na svojem blogu). Seveda pa bi bilo veliko bolje imeti sposobnost..... upreti se tem idejah. Ker včasih bi bilo bolj pametno narediti kaj drugega (tudi bolj važnega), kot pa se takole igrati skupaj s svojimi idejami. A to je kot nekakšno prekletstvo, podobno tistemu ko imamo kakršne koli druge "težave". Npr. prehranjevalne. Veš da ne bi smel tega pojesti, pa ne toliko, pa ne sredi noči, pa vseeno..... Koščki čokolade ali čipsa, skleda pomfrija se prilepijo na dušo in jo nežno božajo. In tako mene božajo moje ideje.

Ostala sem pri valoviti lepenki, srebrni vrvici in tokrat dodala kar na roke napisan napis.
Tudi tokrat jih je pet enakih v kompletu. Z delno izdelano notranjostjo ....samo  srebrna smrečica in zvezda.
Srebrno bela linija me preganja (kot sem že napisala), kakšnemu od mojih obiskovalcev pa bo tudi pokazala, kako povsem običajna bela smrečica (pravzaprav le trikotna oblika in mogoče v kaki od naslednjih objav zamenjam barve in bo smrečica postala srebrna) skozi objave spreminja svojo podobo. Za izdelavo ne potrebujemo veliko, končni efekt pa je zadovoljiv.

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Res dobro izpade, sama kombinacija barv je elegantna in ne potrebuje veliko dodatkov.

Vladka pravi ...

Preprosto in elegantno, čudovite so!

Alenka pravi ...

Res so nobel te tvoje čestitke!

Kate pravi ...

Tvoje belo-črno-sivo-srebrne so pa tako lepe!