sobota, 26. september 2009

Peace............

Ravno to potrebujem, bi potrebovala, bi želela.............MIR........

...danes, današnji dan, ko sem z kakšne pol ure dremeža pokonci že........od četrtka, ker je petek in njegov prehod na soboto kar nekam izginil, izpuhtel, ga ni!
Malo drugačna objava kot običajno, ker sem resnično utrujena, sama seb odveč, nezadovoljna, nepotešena, razočarana, utrujena.....
Nastali so štirje na videz enaki (pa vendar ne) kompletki. Kako naj to škatlico poimenujem...ne vem. Videno nekoč in nekje....shranjeno v nek moj "kao" spomin in sedaj realizirano.
In.... uživala sem v tem delu. Mir in tišina sredi trde noči, utrujena duša in še bolj utrujeno telo. Ali pač ravno obratno?
Čisto impulzivno sem se odločila za stoječo voščilnico velikosti 10x10 cm. Velikost sem pač prilagajala velikosti škatlice.
Upam, da se opazi, da je prav vsaka drugačna. Za držalo sem tokrat uporabila okrasni kamenček. Motiv sem delno oblikovala računalniško in mu poizkušala vdahniti dušo z drobnimi detaili.
Sem zadovoljna ali pač ne?
Predvsem sem. V nekaj preprostega in čistega mi je uspelo dati dušo. Vsaj mislim tako. Že sam izbor barv me je navdušil. Prav tako dodatki. Vedno izhajam iz stališča, da ustvariš brez "pretiravanj", se pravi končni izdelek mora imeti podobo nečesa, kar lahko tudi finančno vrednotim. Ne morem na izdelek dodati za več kot 1€dodatkov(brez osnov in ostalih porabljenih materialov) in potem misliti, da lahko nekomu to ponudim po zanj sprejemljivi ceni.
Vse skupaj sem zasnovala tako, da voščilnica skupaj s kuverto lahko "sede" v škatlico. Ali pač ne. Stvar okusa. In tudi tega, kaj v škatlico vložimo kot darilo .
Tip tako stoječe voščilnice mi je kar všeč in mislim, da bo še kar nekajkrat na mojem seznamu"To moram narediti".

4 komentarji:

Alenka pravi ...

Lepi kompletki,ampak se nič ne vidi, da si utrujena.Upam, da si kmalu dobro odpočiješ.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Tudi meni so všeč, ravno prav dodatkov je.

Suzy pravi ...

Enkraten komplet. Pri tebi se vedno znova dokazuje rek: manj je več. Ne pretiravaš z dodatki, a so vošličnice vseeno čudovite in jim čisto nič ne manjka.

DidiArt pravi ...

o prekrasna zamisel kam skriti darilce, pa še čestitka je obenem, super, lepo...