sobota, 24. oktober 2009

Nogavičke

Vedno bolj se imam na sumu, da sem malček nora. Enostavno se ne morem in  ne znam upreti neki ideji, ki me "napade". Vse ostalo mi pade iz rok in ........

Ampak ne zna in ne znam si pomagati.
TO je nekaj, kar preprosto Moram!

Tako so nastale tele nogavičke. Tale je bila prva in sem ugotovila, da sem naredila malo prekratko predlogo in sem jo pri naslednjih dveh podaljšala.

Čisto tako...po gorenjsko: da je nekako ravno prav velika za običajno kuverto in mi ni potrebno delati neke nove, kar mi ponavdi ni ravno v ne vem kakšno posebno veselje.

Ker je podlaga mogoče malček pretemna za pisanje, sem izdelala še notranjost.Seveda ni ostalo pri eni (jah, takšna sem).

Sledili sta še dve v rjavo rdečih tonih. Tu sem naredila še eno spremembo. Pri izdelavi prve sem namreč ugotovila, da mi gre preveč papirja v nič, saj sem izrezovala osnovo s pregibom. To sem tu spremenila in izrezala sve ločeni osnovi, ki sem ju potem združila z zgornjim dodanim delom nogavičke.
Osnovi sem potiskala, senčila (tudi notranjost), dodala pa še po dve dvojni zvezdi in mašnjo iz rdeče vrvice. Dodani deli so obrisani z ravim kovinskim gel pisalom.

Grem sedaj pod tuš shladit mojo norost.
Idej v moji glavi  je tolikooooooo...da jih grem kar mallo odplaknit z vodo.

6 komentarjev:

Alenka pravi ...

Super nogavičke!Všeč mi je kako si se znašla in prišparala papir. Ne bodi predolgo pod tušem, da še kaj idej ostane:):):)

Suzy pravi ...

Čudovite nogavičke. Meni je še najbolj všeč prva :) Mogoče, ker je v bolj božičnih barvah :)

K pravi ...

Kjutkane :)

Sonja pravi ...

Sem se spomnila, da moram it še tale tvoj blog pogledat. Vedno je poln zanimivih izdelkov. tile dve nogavički sta že super :)
Zdaj pa si te grem dat v bralnik, da ne pozabim spremljat tvojega dela.

Hali pravi ...

Prelepe in zanimiva ideja, meni so zadnej bolj všeč, ker so mi nekako "bolj tople" :-).Lepo!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Res so luštne nogavičke in prav toplo delujejo :)