sobota, 7. november 2009

Kar tako ...iz Božične delavnice

Niso vedno vse le izdelki, ki jih predstavljamo. V ozadju je še mnogo tega.
Kot npr. tale moja škatla z visečimi predali, ki jo imam prav gotovo že več kot dva meseca, pa preprosto ni časa ali pa prave volje, da bi jo opremila z lističi. Moraš tako....na pamet ali še bolje po spominu iskat po njej. Pa ta še nekako izgleda nečemu podobna. Potem je še ena pod delovnim pultom, kjer imajo na podoben način kot zgoraj, svoje domovanje majhni papirčki, izrezki, ostanki....

In miza seveda več ali manj ni pospravljena, ampak se na njej neprestano nekaj dogaja. Seveda pod pogojem, da je na njej prostor za dogajanje (kar pa ni prav velikokrat).
Kadar pa je, upam, da mi bo v tistem trenutku uspelo zbrati toliko volje, da naredim tisto, kar zahteva veliko prostora in ponavadi ne počnem ravno z ne vem kakšnim veseljem.


Tako je včasih treba narediti kakšne kuverte. In kasneje preveriti, če so ustrezne.

In ko je že nekaj prostora še zložiti kakšne osnove za harmonika zgibanke.

Pa na odtiske tudi ne gre pozabiti. Prazna miza je kar klicala po tem, da se jih lotim, predno bom spet vse skupaj nastlala z drugimi materiali.
Tile imajo namen nekaj postati, koliko bodo pa pri tem uspešni......mi ta trenutek še ni povsem jasno. Trenutno so na počivanju, pa čeprav si tega niso z ničemer prislužili. Nekdo jih mora zrezat, pobarvat, mogoče spet obrezat...še ne vem. So pač takšni kot so.

Poleg teh obrobnih "nebodigatreba" jih jaz imenujem, so tu še različni testi, iskanja....

Testiranja božička na različnih podlagah.
Prav tako preprosto z Dobrim možem........


In svečke na hitro na manjšem format in izdelanimi kuvertami......


Tu so še "obrazi" natisnjeni naravnost na eko karton, ki je pravzaprav dvojen in v svoji notranjosti bele barve....


Huh...koliko fotk sem prilepila, pa je to le delček raznih preizkušanj in takšnega ali drugačnega dela v Božični delavnici.


1 komentar:

K pravi ...

Koliko vsega! Jaz lahko kimam samo pri mizi, na kateri ni prostora ;)