četrtek, 12. november 2009

Majhna darilca -napolnimo harmoniko

Za izdelavo harmonika škatle je potrebno malček več časa in strpnosti, kot pa za izdelke iz prejšnjih dveh objav.

Tale moja je v modro srebrnih tonih. Sicer ima majhno zgodbico: naredila sem namreč modro harmonika zgibanko, osnovo pa oblekla v zlato rjave tone. Nič takšnega, če ne bi bila pri svojem početju tako zaverovana, da sem bila popolnoma 100%, da bo to komplet, ki bo prav hitro narejen. Ko pa vse skupaj postavim skupaj, sem samo široko odprla oči......Popolnoma nemogoča barvna kombinacija! Jaz pa tako zelo prepričana, da je idealna. Očitno sem bila za nekaj časa barvno slepa..he he .

In moj predlog v rubriki majhna darilca?


Kot sem že omenila(v eni izmed mojih objav), poznam kar nekaj ljudi, kjer imajo navado, da je glavni, če ne že čisto edini dobri mož, ki prinese darilo........sv.Miklavž. Tako bo tale škatla odšla pač nekam ta dan. V njej so dobili domovanje tisti snežaki iz serije obrazi - v vsakem razdelku tri voščilnice in tri pripadajoče kuverte. Prvi razdelek pa je še prazen za drobno posvetilo.

Podarjanje voščilnic v veselem decembru se je lani izkazalo kot zelo pozitivno. Zaposleni ljudje preko leto enostavno nimajo časa še za nabavo voščilnice velikokrat tik pred zdajci in tako samo seže v škatlo, mapo....Čeprav ob božičnem času podarim tiste, za preko vsega leta. Miklavžev dan pa je ravno pravšnji, če želimo podariti novoletne voščilnice, saj ima tako prejemnik možnost, da jih pošlje še to leto.  Škatla ostane za hrambo.....mogoče tistih voščilnic, ki jih bo obdarovanec prejel ali pa kaj drugega.
Seveda pa je to pri meni darilce, ki ga podarim tistemu, za katerega vem, da to zna ceniti in bo tudi uporabljal.

5 komentarjev:

Suzy pravi ...

To pa že ni več drobno darilce. Je že eno valiko darilce :)
Lepo narejena.

Vladuška pravi ...

Ja, res super ideja s podarjanjem čestitk. In kdor bo dobil to škatlo polno dobrot bo res lahko zelo vesel. Kar pa se tiče kombiniranja barv, pa tudi jaz včasih nekaj začnem v prepričanju da sem izbrala idealne kombinacije, na koncu pa nikakor ne izpade, ne samo da ne izpade slabo :-)

Hali pravi ...

Luštna harmonika, ideja je pa sploh dobra za podarjanje...se pa strinjam - le za tiste, ki znjao to cenit!

Alenka pravi ...

Lepo darilo in prav imaš, to daš takemu, ki to ceni potrebuje.
Kar se pa kombiniranja barv tiče, skoraj ne verjamem, da bi se ti zmotila. Zase vem, da sem močno barvno slepa in nimam osnov v kombiniranju barv, zato mi je včasih hudo težko kaj skup spravit. Poskušam ostajat pri preverjenih kombinacijah:):):)

Tina pravi ...

Zelo lepa kombinacija, pa izvrstna izvedba.