četrtek, 14. oktober 2010

Srebrno bela novoletna linija

Večina (in tudi za sebe bi lahko to rekla) še vedno in vselej prisega na tradicionalne božične barve. Včasih pa je le dobro narediti tudi barvni korak proč od tega, saj vsi le nimamo enakega okusa.
Jaz sem se odločila za majhno SREBRNO BELO LINIJO.  Nekako pomirjajoče je delovalo na mene tolike beline in srebrni vstavki.
Kaj pa vi?

Kako se odločate pri izboru barvne palete? Pa naj se dela lotite sami ali pa zgolj premišljujete o tem, kakšna po vaša "rdeča nit" za praznike ob koncu leta in prestopu v novo.
Večinoma tudi naši bivalni prostori ob praznikih dobijo nekakšen "barvni pečat". In voščilnice za prijatelje, znance, sorodnike......si izberete tudi tu nekakšno rdečo nit, ali se z njimi prilagajate posameznikom?
Vsekakor bo ta srebrna bela kombinacija pri meni kar nekaj prisotna v letošnji sezoni. S prvimi poizkusi sem zadovoljna in konec koncev gre tudi za izbor materialov, ki so pri roki. Za letošnjo sezono namreč nisem kupila še popolnoma nobenega materiala. 

V moji glavi se že kuhajo nove ideje in izpeljave.

Kompletek sestavlja pet enakih voščilnic.
Do prihodnjič....ko bo na vrsti spet SREBRNO BELA LINIJA, saj materiali že čakajo, da se jih lotim.

7 komentarjev:

Andreja pravi ...

Ooo kako so čudovite!! Pridna si, pri tebi je že vse novoletno.
Ja, res bo treba začeti s temi čestitkami, predvsem s serijami na katere prisegam :-))

Helena pravi ...

Meni je ta srebrno-bela kombinacija za voščilnice čudovita.
Hm, kako sama izbiram? Za dekoracijo doma ponavadi vzamem takšne kombinacije, ki se ne tepejo preveč z ostalimi barvami prostora. Za božično-novoletne voščilnice sta mi najbolj všeč modro-bela in rdeče-bela kombinacija.

Vladuška pravi ...

Zelo lepa je ta kombinacija in zelo elegantno izpadejo čestitke. Kot že rečeno uporabljam kar klasične božične barvne palete in od tu izhajam ob svojem ustvarjanju. Mogoče pa letos vseeno preizkusim kaj novega, kdo ve :)

Alenka pravi ...

Prav res elegantne!!
Jaz pa , saj me poznate, bolj pisano. Najraje imam rdečo- zeleno kombinacijo, pa modro-bela, pa bleščice morajo bit zraven:):):)

Hali pravi ...

Mhmhm kako so lepe, ravno prav vsega, bleščic, smrečic, dodatkov. Lepo!

Creatissimo pravi ...

Srebrno-bela kombinacija meni deluje zelo svečano in jo rada uporabim... Ali pa sivo-bela z nekaj bleščicami. Pri barvah predvsem skušam ne pretiravati, drugače pa imam običajno kar več barvnih 'kolekcij'... če le čas dopušča veliko ustvarjanja.

flo pravi ...

ijojojjjjjj kako so lepe. Preprosto elegantne, nič preveč načičkane.
Izbira doma pa kakor kdaj, bi težko rekla kaj mi najbolj potegne