petek, 30. oktober 2009

Dve škatli, deset voščilnic

Tole objavo pišem sicer rahlo jezna, kar prav gotovo ni prav.

Pravzaprav ne samo da pišem jezna, ampak so tudi izdelki nastajali s pomočjo jeze. Saj potem človek malo premisli, se nekako umiri...grenki sledovi pa vseeno ostanejo. Se vidi tudi na fotografijah, da sem popolnoma odmislila vključit svoj običajen podpis.
Jah, kar je ...je!
Šcc, Šcc!!!.....proč jeza in proč slabe misli!



Kompletka sta drugače začela nastajati čisto spontano, po tistem kolikor toliko uspelem včerajšnjem peskanju.  Ponovitev vaje z škatlico , petimi voščilnicami in kuvertami. Le da sem tokrat tudi motiv natisnila kar na osnovo. Seveda prvo motiv, potem pa ozadje, pri čemer sem uporabila masko motiva, ki sem si jo naredila iz prozorne folije.

Moram reči, da večino od vas prav občudujem, ko navajate, kakšne materiale ste uporabile in od kod izvirajo. Jaz to le sem ter tja kdaj mogoče vem. Od kod izvira kakšen trak.........Hmmm...pojma nimam. Zagrabim pač tistega, ki mi odgovarja in da bi pomislila "čigav"  je, mi niti pod razno ne uspe.


Tule čisto slučajno vem, da štempiljke izvirajo od Craft UK(Christmas faces), ker sem ravno eni danes pošiljala odtiske in mimogrede pogledala na kartonček. Sem se pomatrala in pogledala od kod so flumastri......Farber Castell. Sem res malo čudno, a ponavadi so to stvari, za katere nimam časa, da bi mi prav mnogo pomenile.

Grem sedaj utopit jezo. Mogoče bo pomagala skleda solate pred tv...ODKLOP.

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

Pa se prav nič ne vidi , da si bila jezna. Tko luštne voščilnice in škatle, da lahko samo gledaš. Ko sem jaz jezna niti pod razno ne rata kaj tako lepega.:):):)

Suzy pravi ...

Voščilnice so čudovite. Izvor sestavnih delov pa je tudi meni nepomemben.

Jeza pa je upam že splahnela :)

K pravi ...

Jeza pa zvezdice, to pri meni že ne bi šlo skupaj. Ne se jezit :)

Vladuška pravi ...

Lepi kompletki, izgledajo precej vselo, nič jezno :-) Tole z nazivi sestavnih delov pa sem dejansko tudi jaz pobrala pri ostalih, ampak večinoma itak pozabim povedat kako in kaj. Zdi se to v toliko fajn, ker me včasih osebno zanima za kakšno stvar čigava je, da vem poda kaj iskati, če kaj kupujem :-) Res si zelo pridna s temi božičnimi in novoletnimi čestitkami. Všeč mi je, ker so raznolike in da uporabiš tudi kako nevsakdanjo tehniko, kot je tisto peskanje.

Mateja pravi ...

Zelo lepi kompletki so nastali