torek, 03. november 2009

Smrečice - ponovno servietna

Spet malo servetkanja. Motive sem sicer imela narejene že od prešnjega kroga lepljenja, sedaj pa so prišli na vrsto, da jih nekako uporabim.Spet je prišel na vrsto eden tistih besedilnih papirjev, ki sem jih omenjala včeraj .
Vem, da bi bilo bolje, da bi ga natisnila na kakšno bolj "umazano" podlago, ampak kar je, je. To sem ugotovila šele, ko je bilo vse skupaj sestavljeno in pripravljeno za fotografiranje.Dodala sem še folijo v vogal in posuka z bleščicami. Motiv pa je na podlago dodjan z 3d blazinicami.
Pri naslednji sem uporabila malo ledenih kristalov.Vse imajo po kakšne dele povdarjene s 3d lepilom in/ali perl lepilom.


Dežuje dragi blogerji. Ne vem...ali bo en tak zaspan dan, ali pa se mi bo vseeno uspelo uspešno spopasti z dežjem. 

4 komentarji:

Kate pravi ...

Tvoja produkcija čestitk je tako hitra, da jo komaj spremljam ;) Na smrečice zmeri "padem", res ne vem zakaj so mi tako všač.Mogoče zato, ker so tako novoletne? Napis je pa ok, na sliki se ne vidi. Vedno pa ugotovimo, da bi bilo lahko res drugače :)))) Vreme ja pa "No commnet", cel dan noč :)

Alenka pravi ...

Luštne čestitke. tokrat mi je pa druga serija bolj všeč. Vreme- groza, ampak mislim, da to tebe ne bo ustavilo. Naprej s polno paro, ker mislim, da imaš idej in volje za izvoz!

Maja pravi ...

Zaradi vremena pa toliko bolj brez slabe vesti pademo v ustvarjanje, a ne?
Tudi jaz vedno padem pod tvojo produkcijo!! Obe seriji sta mi všeč!

Tina pravi ...

Zelo mi je všeč, kako si dodala kolaž besed. In postavitev mi je tudi zelo všeč.