torek, 23. november 2010

Snežinke in snežakci

Ko sem včeraj dopoldan dirkala po opravkih, sem prvič vonjala zimo, sneg, snežinke.....
Mogoče sem ravno zaradi tega spet vzela v roke Beccine snežačke in jih nekako skombinirala na voščilnice. 
 Tokrat sem  izbrala easel obliko. Mislim, da nas ni malo, ki nam je všeč njena razgibanost in povsem drugačen pristop pri izdelavi. Nekako sem tudi sama šele sedaj začutila utrip prihajočih praznikov. Mogoče tudi zato, ker me je pot zanesla v trgovino (z živili) in se tam že bohoti vse polno sladkih dobrot, raznih dekoracij.....
Ampak mene so premamili le čaji... dišeči, z vonjem po sadju, cimetu, klinčkih...... Danes, ko so jutranje meglice nizko nad cesto, travniki, polji in ko je gozd samo slutiti tam nekje v ozadju .... se prav priležejo vsi ti vonji.

7 komentarjev:

Helena pravi ...

Pravo zimsko pokrajino si nam pričarala. Luštkane ♥

Anonimni pravi ...

Lepo si tega snežakca postavila v sneg :)
Suzy

Vladuška pravi ...

A ni zanimiv ta vonj po snegu. Prav zanimivo je, ko veš da se bliža, pa ga še ni :) Super, da si padla v zimsko vzdušje, jaz ga še iščem :) Mogole ne bi bilo slabo s kakšnim takšnim čajem, kot si ga naštela.

Andreja pravi ...

Zelo so mi všeč. Snežakci mi itak ugajajo, ujeti v takšno pravljično modrino pa sploh dobro izgledajo. Zelo lepo.

Alenka pravi ...

Super snežakci in lepe čestitke!Tudi jaz imam rada praznike in vonjave, ki si jih naštela. Ko se pri nas začnejo kuhat čajčki s temi vinjavami in celo stanovanje diši vem, da so prazniki blizu.

Jana pravi ...

Vse od tagcev do čestitk je čudovito, zimsko, toplo. Sami krasni izdelki.

Hali pravi ...

Tudi jaz imma pripravljene tele Bckine snežakce, a niso simpatične s to bunkico na nosu.Prekrasna kombinacija barv in easel oblika zemraj zažiga, ni kaj!