petek, 19. november 2010

Danes sem dobre volje

Navkljub kislemu vremenu in padavinam izpod neba, da imam doma dva bolnika in še nekaj ur, da naredim darilo za popoldan...... sem dobre volje.
Ampak pred tem še eni dve slikci, ker sta mi preprosto všeč. Medvedi in snežaki na kupu in pa .....




...kupček malih medvedov, ki so se malce sramežljivo skrili za tele obešene lističe. Ampak ni panike :) Saj so po štirje na vsaki škatlici.
Pa še eni bolj "pritlehni" medvedi. Čeprav niti niso tako majhni, saj je njihova dimenzija 25x15x5 cm.
Samo še opomba: tokratne škatlice niso namenjene piškotom.

In tole je razlog za veselje. Kar nekaj .... ko pogledaš. Vse belo, nič zanimivega.  Ja, res je. Popolnoma belo, ozirama iz teksturnega belega fotokartona. Le še rdeča zaščita preko dvostranskega traku moti enobarvnost.
Teh prvih 15 map je včeraj končno po treh tednih usklajevanj (predvsem zaradi iskanja primernih kuvert in tako kar nekaj preračunavanj, poizkusnih rezov za te in one kuverte....) dobilo blagoslov za nadaljene delo in te na fotografiji so danes že na poti v Irak.

Kar kamen se mi je odvalil od srca. Na dolgih poteh bodo v sebi nosile sedem belih kuvert in sedem čudovitih pisanih otroških voščilnic, kjer barve kar kričijo. Ravno zaradi tega vsa ta belina.
Sedaj pa naprej v boj .... s kislim vremenom :) pa vendar toplim in prijetnim občutkom v srcu.

4 komentarji:

Hali pravi ...

Škatlico so, kot zmraj zelo šik, všeč so mi tisti tageci gor :-) Mapice pa tudi luštne in uporabne! Srečno pot jim želim :-)

Suzy pravi ...

Lepo in uporabno!!!

Alenka pravi ...

Ti si pa turbo vključila:):):)

Vladuška pravi ...

To objavo pa sem prešpricala. Kako krasni kupi škatel in te kuverte s lepim namenom. Super si!